۱۱ خرداد ۱۳۹۱، ۱۳:۲۴

امیری عنوان کرد:

یکصد کانون فرهنگی و هنری مساجد در رودان فعال هستند

یکصد کانون فرهنگی و هنری مساجد در رودان فعال هستند

رودان - خبرگزاری مهر: رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان رودان گفت: یکصد کانون فرهنگی و هنری مساجد در رودان فعال هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، وحید امیری در همایش کانونهای مساجد این شهرستان که ظهر پنجشنبه در محل سینما فرهنگ برگزار شد، بیان داشت: از نظر کمی این شهرستان پس از بندرعباس در رتبه دوم استان قرار دارد. امید که این اقدام بتواند در گسترش فرهنگ دینی و مذهبی مؤثر واقع شود.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان رودان در ادامه با اشاره به اینکه مسجد از صدر اسلام تا کنون پایگاه ویژ های بوده است، اظهارداشت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با همین رویکرد در صدد تقویت کانونهای مساجد است ترویج فرهنگ مسجد، تنوع خدمات به سمت مسایل روز، رژف نگری دینی فارغ از خرافه، ترویج امامت و ولایت، شهادت و ایثار، وطن دوستی و حفظ آرمانها و ارزشهای انقلاب اسلامی از جمله اهدافی است که کانونهای مساجد باید آنرا به طور جد دنبال کنند.

امیری در ادامه خواستار تعامل هیئت امنا با کانونهای مساجد شد و گفت: هرچه تعامل مدیران کانونها با هیئت های امنا بیشتر باشد، دستیابی به اهداف مورد نظر آسان تر خواهد بود.

وی با اشاره به حمایت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی از کانونهای مساجد عنوان کرد: مجموعه فرهنگ و ارشاد اسلامی حمایت خود را از کانونهای مساجد دریغ نخواهد کرد و آنجه در توان دارد در موفقیت این کانونها بکار خواهد گرفت. البته مدیران کانونها هم باید با اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و انجمن های فعال فرهنگی و هنری ارتباط تنگاتنگ داشته باشند.

محسن زاده معاون دبیر خانه کانونهای مساجد استان در این همایش گفت: اعضای کانونهای مساجد در خط مقدم جبهه فرهنگی هستند و کار اصلی بر عهده آنهاست .دبیرخانه منعکس کننده فعالیت کانونها و اعضای آن است.

معاون دبیر خانه کانونهای مساجد استان با اشاره به برنامه های اوقات فراغت افزود: سال گذشته تعدادی از کانونهای مساجد استان این برنامه را اجرا کردند و امسال نیز این برنامه از اول تیرماه در سراسر استان آغاز و تا نیمه شهریور ماه ادامه ئخواهد داشت.

وی با تاکید بر فعالیت کانونهای تخصصی مساجد در استان اظهار داشت: کانون تخصصی مهدویت در این شهرستان راه اندازی شده است و باید با تربیت نیروهای متخصص امکان گسترش کانونهای تخصصی فراهم آید.

محسن زاده به اجرای طرح قرآنی 1446اشاره کرد و افزود : سال گذشته طرح قرآنی 1445 در استان اجرا شد و امسال طرح قرآنی 1446همزمان با میلاد با سعادت امام جواد (ع) آغاز می شود. این طرح آموزش عمومی قرآن کریم را شامل می شود. البته در ادوار گذشته در قرعه کشی ها اعضای کانونها از استان هرمزگان برنده جوایز مختلفی شده اند که امیدواریم امسال نیز در طرح 1446برندگانی از این استان باشند.

معاون دبیر خانه کانونهای مساجد استان عنوان کرد: جشنواره سرود روستایی رضوی کشور امسال در شهرستان میناب و روستای کردر برگزار خواهد شد. کانونهای مساجد می توانند با شرایط مندرج در فراخوان در این دوره از مسابقات شرکت نمایند تا استان هرمزگان که میزبان مسابقات است در این جشنواره حضور پر رنگی داشته باشد.

وی برگزاری اردوی زیارتی ، آموزشی مشهد مقدس را از برنامه های دبیرخانه استان در تابستان امسال اعلام کرد و افزود: اردوی پیش رو ویژه رابطین، روحانیون و حفاظ قرآن کریم است. حافظینی که دو جزء قرآن کریم را حفظ باشند مشمول این طرح خواهند بود

در پایان مدیران کانونهای مساجد رودان سئوالات و مسایل خود را مطرح کردند.

کد مطلب 1616657

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha